Як смажити рибу, щоб вона не розвалювалася: ці лайфхаки змінять ваше життя
Розкриваємо секрети досвідчених кулінарних майстринь, які передають ці знання з покоління в покоління

Як правильно смажити рибу / Фото: Freepik
Якщо ви не знаєте, як смажити рибу, щоб вона не розвалювалася, то спеціально на цей випадок ми припасли корисні поради від досвідчених господинь. З ними кожна страва гарантовано перетвориться на справжній кулінарний шедевр.
Деталі
Напевно, немає у світі господині, яка не знала б хоча б парочку способів полегшити приготування риби.
Але є такі секрети, про які мало хто чув, але ж завдяки їм ви зміните своє уявлення про цей продукт і назавжди забудете про пригорілу їжу.
Як смажити рибу, щоб вона не розвалювалася
Зверніть увагу, що риба сама по собі є таким продуктом, який здатний запросто прилипнути до поверхні навіть найкращої пательні, через що вона розпадеться під час перекладання або перевертання.
Наступні кулінарні хитрощі допоможуть вам уникнути ганебного провалу перед візитом важливих гостей і блиснути знаннями досвідченої господині:
- Сковорідка має бути розпечена на максимум, а вогонь виставляйте якомога більший;
- Рослинної олії не шкодуйте;
- Перед смаженням обваляйте рибу в борошні, а потім занурте в яйце;
- Після цього відправте на сковорідку і зменшіть вогонь.
Тепер ви знаєте, як правильно смажити рибу, яка ніколи та за жодних обставин не пригорить. Але немає межі досконалості, тому результат можна поліпшити, якщо зробити парочку неглибоких поздовжніх надрізів.
Раніше ми розповідали, чому потрібно вживати рибу і перерахували переваги та недоліки продукту.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!