ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Не тільки борщ і вареники: що насправді приваблює Ектора Хіменес-Браво в Україні

Знаменитості 09:02 - 25 серпня 2025

У День Незалежності України відомий кулінар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився щирими словами про свою любов до країни

Не тільки борщ і вареники: що насправді приваблює Ектора Хіменес-Браво в Україні

Не тільки борщ і вареники: що насправді приваблює Ектора Хіменес-Браво в Україні / Фото: hectorjimenezbravo

Вчора українці святкували 34-ту річницю Незалежності. У цей символічний день відомий шеф-кухар колумбійського походження та багаторічний суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив відверто розповісти, чому Україна стала для нього особливою.

Деталі

У своєму Instagram він поділився щирим постом, де зазначив, що любов до країни не обмежується державними символами чи святами. Це почуття проявляється у дрібницях, у буднях, у щоденному виборі.

Мене часто питають: за що я так люблю Україну? За вибір. За те, що незалежність – не лише про державу. Це про тебе і мене. Про те, як ми живемо щодня, — написав кулінар

Хіменес-Браво пояснив, що незалежність для нього — це коли ми не відкладаємо добрі справи "на потім", коли навіть після безсонної ночі обираємо працювати, бо люди чекають на гарячу каву. Це і маленькі побутові звички, наприклад, коли у поїзді замість снеків хтось бере з собою варені яйця, загорнуті у газету. У цих дрібницях, на думку Ектора, і криється справжній український характер.

Окремо кулінар висловив подяку всім, хто щодня боронить незалежність країни:

Дякую нашим воїнам, які захищають незалежність на полі бою щосекунди. Дякую волонтерам, які обирають робити більше для майбутнього. Дякую кожному, хто наближає справедливий мир. І я впевнений, він обов’язково настане, — підкреслив він

Зірка "МастерШефу" наголосив: для нього Україна давно стала не просто місцем роботи чи проживання, а країною, з якою він пов’язує власне життя. І його відчуття вдячності зростає з кожним днем, адже, як каже сам кулінар, "незалежність — це не лише історія, це наші щоденні вчинки".

Читайте також: Від шпундри до тістечок "шу": чим дивували учасники першого ефіру "МастерШефа"-2025

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин