ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курка з квасолею та овочами в соусі зі сметани

Рецепти 18:12 - 04 грудня 2023

Корисна страва виходить дуже соковитою та ніжною

Курка з квасолею та овочами в соусі зі сметани

Фото з https://unsplash.com/

Курка, протушкована з овочами у соусі, підійде як основна страва. На приготування йде 30-40 хвилин.

Що треба

  • Стегно куряче — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Квасоля — 1 склян.
  • Часник — 2-3 зуб.
  • Кріп
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Сметана — 3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Вода — 0.5 л

Приготування

Зніміть із курячих стегенець шкіру та зріжте м’ясо. Посоліть, поперчіть його з двох боків та обсмажте на рослинній олії до появи золотистої скоринки.

Викладіть м’ясо на тарілку. На тій же олії підсмажте подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте томатну пасту та протушкуйте хвилину. Після цього додайте сметану, перемішайте страву і тушкуйте далі.

Влийте воду, доведіть до кипіння. Переверніть м’ясо на другу сторону. Тушіть ще 15-20 хвилин. Після цього додайте відварену або консервовану квасолю, посоліть, поперчіть, додайте давлений часник та дрібно нарізаний кріп. Страва має трохи настоятися.

Раніше ми писали, як готувати гриби, фаршировані м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин