ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Культова класика: рецепт сінабонів

Рецепти 17:20 - 14 грудня 2023

Найсмачніші булочки з корицею

Культова класика: рецепт сінабонів

Рецепт булочок з корицею / Фото: Pixabay

Побалуйте себе ніжним пряним тістом, просоченим вершковим смаком. Це ідеальний рецепт для святкового настрою.

Вам знадобиться:

  • 320 мл молока
  • 21 г свіжих дріжджів
  • 520 г борошна
  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • яйце

Начинка:

  • 100 г вершкового масла
  • 35 г кориці
  • 250 г цукру

Вершкова глазур:

  • 50 г вершкового масла
  • 150 г вершкового сиру
  • 130 г вершків 33%
  • 35 г цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. Молоко розігрійте разом з вершковим маслом. Грійте до повного розтоплення масла. Якщо потрібно, остудіть до температури, комфортної для рук. Молоко повинно бути теплим, але не гарячим.
  2. У суміш молока з маслом додайте яйце, цукор та дріжджі. Розмішайте до повного розчинення останніх.
  3. Всипте борошно й замісіть тісто. Воно буде липнути до рук, не додавайте борошно. Довго не вимішуйте, треба лише, щоб усі компоненти з'єдналися.
  4. Накрийте кришкою або плівкою та залиште на годину.
  5. Для начинки розтопіть вершкове масло. В окремій мисці змішайте цукор і корицю.
  6. Тісто тоненько розкатайте на щедро присипаній борошном робочій поверхні. Посипте цукром з корицею та полийте розтопленим маслом.
  7. Скрутіть тісто в рулет та розріжте на порційні шматочки. Викладіть їх на застелене пергаментом деко, накрийте рушником або плівкою та залиште на 15 хвилин.
  8. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  9. Випікайте сінабони 15-17 хвилин до золотистого кольору.
  10. Для глазурі з'єднайте м'яке вершкове масло, вершковий сир, цукрову пудру та вершки. Збивайте міксером до пишної маси. Гарячі сінабони покрийте глазур'ю.

Нещодавно ми ділилися рецептом желейного десерту з мандаринами.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин