Культова класика: рецепт сінабонів
Найсмачніші булочки з корицею

Рецепт булочок з корицею / Фото: Pixabay
Побалуйте себе ніжним пряним тістом, просоченим вершковим смаком. Це ідеальний рецепт для святкового настрою.
Вам знадобиться:
- 320 мл молока
- 21 г свіжих дріжджів
- 520 г борошна
- 100 г цукру
- 50 г вершкового масла
- яйце
Начинка:
- 100 г вершкового масла
- 35 г кориці
- 250 г цукру
Вершкова глазур:
- 50 г вершкового масла
- 150 г вершкового сиру
- 130 г вершків 33%
- 35 г цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Молоко розігрійте разом з вершковим маслом. Грійте до повного розтоплення масла. Якщо потрібно, остудіть до температури, комфортної для рук. Молоко повинно бути теплим, але не гарячим.
- У суміш молока з маслом додайте яйце, цукор та дріжджі. Розмішайте до повного розчинення останніх.
- Всипте борошно й замісіть тісто. Воно буде липнути до рук, не додавайте борошно. Довго не вимішуйте, треба лише, щоб усі компоненти з'єдналися.
- Накрийте кришкою або плівкою та залиште на годину.
- Для начинки розтопіть вершкове масло. В окремій мисці змішайте цукор і корицю.
- Тісто тоненько розкатайте на щедро присипаній борошном робочій поверхні. Посипте цукром з корицею та полийте розтопленим маслом.
- Скрутіть тісто в рулет та розріжте на порційні шматочки. Викладіть їх на застелене пергаментом деко, накрийте рушником або плівкою та залиште на 15 хвилин.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Випікайте сінабони 15-17 хвилин до золотистого кольору.
- Для глазурі з'єднайте м'яке вершкове масло, вершковий сир, цукрову пудру та вершки. Збивайте міксером до пишної маси. Гарячі сінабони покрийте глазур'ю.
Нещодавно ми ділилися рецептом желейного десерту з мандаринами.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні