Картопля в духовці із сиром, сметаною та шпинатом
Натуральна смачна страва, яка може бути як буденною, так і святковою

Фото з https://www.pexels.com/
Запечена картопля виглядає дуже апетитно. Верхня скоринка виходить неперевершеною.
Що треба:
- Картопля – 4-5 шт. (невеликі)
- Шпинат – 150 грамів
- Сметана/білий йогурт – 2 ст.л.
- Сир – 50 грамів
- Оливкова олія
- Сіль/спеції
Приготування:
Промийте добре картоплю і розріжте на 2 частини. Підбирайте картоплини однакового розміру.
Розрізану картоплю викладіть на деко, полийте олією, посоліть та посипте спеціями.
Запікайте при 180 градусах до моменту, коли картопля стане м’якою. Це приблизно 25 хвилин.
Розморозьте шпинат та змішайте з йогуртом чи сметаною. Посоліть. Окремо натріть сир.
Викладіть на картоплю шпинат та сир. Запікайте в духовці ще 7-10 хвилин у режимі гриль.
Раніше ми писали про те, як приготувати м’який меренговий рулет з мандаринами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!