Справжній рецепт кручеників із грибами: готуються нереально просто
Такий рецепт обов'язково має бути в скарбничці кулінарних шедеврів кожної господині

Блогерка показала, як готуються справжні українські крученики / Фото: instagram.com/vistovska_cooking
Рецепт кручеників вирізняється простотою і дуже смачною, ситною м'ясною та овочевою начинкою. Така страва запросто втамує голод і потішить любителів курки, моркви, цибулі та грибів.
Інгредієнти
- Філе курки — 2 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Печериці — 300 г;
- Морква — 1 шт;
- Масло — шматочок;
- Сметана — 2 ст.л;
- Борошно — 1 ст.л;
- Вода гаряча — 150 мл;
- Зелень, спеції.
Як приготувати українські крученики
- Цибулю та моркву обсмажте з грибами, додайте трохи солі та тушкуйте доти, доки зайва вода не випарується. Після цього киньте в місткість шматочок вершкового масла.
- Наріжте філе курки на шматочки, потім відбийте кожен і викладіть у кожен овочі з грибами. Закрутіть у рулетики.
- Відправте їх обсмажуватися на сильному вогні на сковороді. Готуйте, поки кожен бік не підрум'яниться.
- Далі викладіть до них сметану, борошно та полийте водою. Гарненько перемішайте і тушкуйте близько 20 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
Також рекомендуємо спробувати зберегти рецепт м'яса по-французьки, який ваші гості обов'язково проситимуть.
Джерело:
instagram.com/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні