Курячі гомілки, запечені в цитрусовому маринаді, які ви будете готувати знову і знову
Страва дуже апетитна на вигляд і має неперевершений аромат

Фото згенеровано bing.com
Курячі гомілки в цитрусовому маринаді смакують майже всім. Навряд чи хтось лишиться незадоволеним.
Що треба:
- Курячі гомілки
- Часник — 1 зубчик
- Зерниста гірчиця — 2 ч.л
- Рослинне масло
- Апельсин
- Соєвий соус — 3 ст.л
- Спеції
Приготування:
Промийте і просушіть курячі ніжки. Викладіть їх у форму. Потім побризкайте рослинною олією, додайте гірчицю, соєвий соус, цедру апельсина, сік апельсина, потріть часник, додайте спеції, добре перемішайте і залиште мінімум на 30 хвилин. Можна також помаринувати м’ясо протягом ночі.
Зверху на гомілки викладіть дольки апельсина та грейпфрута. Грефпфрут за бажанням, адже він може трохи гірчити. Запікайте в духовці до готовності.
Раніше ми писали про те, як приготувати рум’яний курячий рулет з чорносливом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!