"Рафаелло" з крабових паличок: смачна та проста закуска до новорічного столу
Приготуйте "Рафаелло" з крабових паличок, щоб здивувати своїх близьких

"Рафаелло" з крабових паличок/Фото: ua.depositphotos.com
Крабові палички – це універсальний продукт, який можна використовувати для приготування різних страв, в тому числі і легких закусок до Нового року. Ці закуски готуються дуже просто і швидко, але виглядають дуже ефектно. Вони обов'язково припадуть до смаку вашим гостям.
"Рафаелло" з крабових паличок і волоських горіхів
Інгредієнти:
- Крабові палички – 5-6 шт
- Сир твердий – 100 г
- Сир плавлений – 100 г
- Майонез – 3 ст. л
- Маслини без кісточок – 7-8 шт
- Волоські горіхи – 5 шт
- Яйця – 1 шт
- Сіль, перець
Приготування:
У глибокій мисці змішати тертий твердий і плавлений сир, варене яйце, майонез, сіль і перець.
Окремо натерти крабові палички.
У кожну маслину вставити шматочок волоського горіха.
З сирно-яєчної маси сформувати корж, всередину покласти маслину.
Скачати кульку і обваляти її в крабовій стружці.
Повторити дії з рештою інгредієнтів.
Викладати закуску на тарілку і подавати до столу.
"Рафаелло" з крабових паличок і плавленого сиру з часником
Інгредієнти:
- Крабові палички – 300 г
- Плавлений сир – 100 г
- Часник – 1 зубчик
- Яйця – 3 шт
- Майонез – 2 ст. л
Приготування:
Яйця зварити і натерти на крупній тертці разом з сиром.
Часник пропустити через прес або дрібно нарізати.
Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом і перемішати.
Сформувати кульки і обваляти їх в натертих крабових паличках.
Подавати до столу, прикрасивши за бажанням кропом або петрушкою.
Раніше ми пропонували спробувати святковий салат з куркою та хурмою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!