Святкова закуска: рецепт фаршированих яєць
Подають з авокадо-пастою та доповненнями на свій смак

Рецепт яєць з авокадо-пастою / Фото: Pixabay
Цей рецепт може стати як вашим звичним корисним сніданком, так і перетворитися на святкову закуску. Доповнюйте її смаколиками на свій смак: шинкою, ікрою, червоною рибою, хамоном чи баликом.
Вам знадобиться:
- 4 яйця
- авокадо
- чайна ложка лимонного соку
- пів чайної ложки меленої паприки
- зелень
- сіль на смак
Спосіб приготування:
- Яйця варіть 7 хвилин після закипання води. Необхідно, щоб жовток приготувався повністю.
- Яйця почистьте та розріжте навпіл.
- В окремій ємності змішайте жовтки, авокадо, яке заздалегідь очищене від кісточки та шкірки, зелень, лимонний сік, паприку та сіль. Збийте блендером до однорідності.
- За допомогою кондитерського мішка наповніть білки пастою. Також можна зробити це ложкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом рулетиків з крабових паличок.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні