Рецепт домашнього кетчупу, який має бути в кожному домі
Можна консервувати або їсти свіжим

Фото згенеровано bing.com
Цей домашній натуральний кетчуп закохає у себе. Готується дуже просто і легко, не потребує від вас багато зусиль.
Що треба:
- помідори — 2 кг
- солодкий перець — 400 гр
- цибуля — 300гр
- цукор — 1 ст.л
- сіль — 1 ч. л
- коріандр — 1/2 ч.л.
- оцет 9% — 1 ст. л
- сухий часник — 1 ч. л
Приготування:
Наріжте помідори, цибулю та болгарський перець. Змішайте інгредієнти та поставте варити. Коли овочі стануть м'якими, зберіть зайву рідину.
Перебийте суміш у блендері до однорідної маси. Після цього перетріть все через сито.
Поставте суміш на вогонь, додайте сіль, цукор, мелений коріандр, сухий часник, добре перемішайте і варіть ще 15 хвилин.
Наприкінці додайте оцет і ще раз перемішайте.
Готовий кетчуп можна розлити по баночках та законсервувати.
Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні дріжджеві млинці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!