Здивує ваші рецептори: як приготувати гострий гарячий шоколад з ромом
Зима ще не закінчилася, тож час випробувати нові рецепти цього напою

Рецепт какао з ромом / Фото: Pixabay
Тепер, коли святковий ажіотаж позаду, нам усім потрібно щось, що зробить ці холодні, темні дні зими трохи веселішими.
Інгредієнти:
- 3 столові ложки какао-порошку
- 2 склянки 2% молока
- 3 столові ложки м'якого цукру мускавадо
- чверть чайної ложки ванільного екстракту
- 1 щіпка кориці
- чверть склянки напівсолодкого або чорного шоколаду
- чверть склянки рому
- збиті вершки (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Поставте каструлю на середній вогонь. Додайте какао-порошок і ¼ склянки молока та збивайте до повного розчинення какао-порошку. Збийте решту молока до однорідної маси. Додайте решту інгредієнтів і нагрівайте на середньому вогні, поки шоколад не розтопиться, приблизно 2 хвилини. Не кип'ятіть.
- Додайте ром. Подавати негайно, прикрасивши збитими вершками. Подається на двох осіб.
Нещодавно ми ділилися рецептом домашнього Рафаелло.
Джерело:
Forbes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні