ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Здивує ваші рецептори: як приготувати гострий гарячий шоколад з ромом

Рецепти 13:42 - 03 січня 2024

Зима ще не закінчилася, тож час випробувати нові рецепти цього напою

Здивує ваші рецептори: як приготувати гострий гарячий шоколад з ромом

Рецепт какао з ромом / Фото: Pixabay

Тепер, коли святковий ажіотаж позаду, нам усім потрібно щось, що зробить ці холодні, темні дні зими трохи веселішими.

Інгредієнти:

  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 2 склянки 2% молока
  • 3 столові ложки м'якого цукру мускавадо
  • чверть чайної ложки ванільного екстракту
  • 1 щіпка кориці
  • чверть склянки напівсолодкого або чорного шоколаду
  • чверть склянки рому
  • збиті вершки (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Поставте каструлю на середній вогонь. Додайте какао-порошок і ¼ склянки молока та збивайте до повного розчинення какао-порошку. Збийте решту молока до однорідної маси. Додайте решту інгредієнтів і нагрівайте на середньому вогні, поки шоколад не розтопиться, приблизно 2 хвилини. Не кип'ятіть.
  2. Додайте ром. Подавати негайно, прикрасивши збитими вершками. Подається на двох осіб.

Нещодавно ми ділилися рецептом домашнього Рафаелло.

Джерело: Forbes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин