Піца з хрусткими бортиками, як у піцерії: без замішування тіста
Так легко піцу ви ще не готували

Піца з хрусткими бортиками, як у піцерії: без замішування тіста/Фото: Bing
Легше піцу ви ще не готували. Не потрібно чекати, щоб тісто підійшло і не треба його розкачувати. Це ідеальний рецепт, якщо ви не любите заморочуватися з тістом.
Спробуйте приготувати разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною.
Що потрібно (на 2 великі піци)
- борошно - 460 г
- кефір - 700 мл
- яйця - 2 шт
- розпушувач - 1 ч.л. (або 1/2 ч.л. соди погасити 1/4 ч.л. оцту)
- сіль - 1 ч.л.
- цукор - 1 ч.л.
Начинка
- томатний соус+ прованські трави
- ковбаса/шинка
- сир твердий
- кукурудза
- помідори
Приготування
- Яйця змішуємо з кефіром, сіллю та цукром. У борошно всипаємо розпушувач і просіюємо до решти інгредієнтів.
- Перемішуємо до однорідності.
- Форму для піци змащуємо олією, виливаємо тісто шаром 0,5 см.
- Запікаємо корж 20 хвилин при 200 градусах.
- Далі витягуємо корж, змащуємо соусом, викладаємо начинку та запікаємо ще 6-7 хвилин.
Смачного!
Раніше ми готували мішечки зі шпинату з куркою та грибами (відеорецепт).
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні