ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Піца з хрусткими бортиками, як у піцерії: без замішування тіста

Рецепти 17:35 - 05 січня 2024

Так легко піцу ви ще не готували

Піца з хрусткими бортиками, як у піцерії: без замішування тіста

Піца з хрусткими бортиками, як у піцерії: без замішування тіста/Фото: Bing

Легше піцу ви ще не готували. Не потрібно чекати, щоб тісто підійшло і не треба його розкачувати. Це ідеальний рецепт, якщо ви не любите заморочуватися з тістом.

Спробуйте приготувати разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною.

Що потрібно (на 2 великі піци)

  • борошно - 460 г
  • кефір - 700 мл
  • яйця - 2 шт
  • розпушувач - 1 ч.л. (або 1/2 ч.л. соди погасити 1/4 ч.л. оцту)
  • сіль - 1 ч.л.
  • цукор - 1 ч.л.

Начинка

  • томатний соус+ прованські трави
  • ковбаса/шинка
  • сир твердий
  • кукурудза
  • помідори

Приготування

  1. Яйця змішуємо з кефіром, сіллю та цукром. У борошно всипаємо розпушувач і просіюємо до решти інгредієнтів.
  2. Перемішуємо до однорідності.
  3. Форму для піци змащуємо олією, виливаємо тісто шаром 0,5 см.
  4. Запікаємо корж 20 хвилин при 200 градусах.
  5. Далі витягуємо корж, змащуємо соусом, викладаємо начинку та запікаємо ще 6-7 хвилин.

Смачного!

Раніше ми готували мішечки зі шпинату з куркою та грибами (відеорецепт).

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин