ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону

Рецепти 11:21 - 08 січня 2024

Дуже смачний обід

Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону

Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону/Фото з відкритих джерел

Дуже смачна страва на обід чи вечерю. Спробуйте приготувати разом із фуд-блогером Ольгою Головіною.

Що потрібно

  • м’ясо (я брала ошийок) - 700 г
  • цибулина - 1 шт
  • сіль, перець

Млинці

  • яйця - 4 шт
  • борошно - 6 повних столових ложок
  • сіль - дві щіпки
  • цукор - 1 неповна столова ложка
  • молоко - 150-200 мл
  • олія - 2 ст.л.

Приготування

  1. Для начинки потрібно перекрутити м’ясо та почищену цибулину. Солимо та перчимо на смак і добре перемішуємо виделкою.
  2. Для млинців вбиваємо яйця, солимо та додаємо цукор. Перемішуємо вінчиком і всипаємо борошно, наливаємо трішки молока.
  3. Перемішуємо до однорідної консистенції і поступово додаємо молоко, доводячи до більш рідкого стану. Тісто повинно бути таким, як на відео.
  4. Додаємо олію і починаємо смажити млинці з однієї сторони. Далі формуємо бендерики.
  5. Начинку кладемо на ту сторону, яка вже підсмажена. Готові бендерики обсмажуємо на олії до золотистого кольору, обов’язково це робити на маленькому вогні, щоб м’ясо встигло приготуватися.
  6. Подаємо зі сметанкою.

Раніше ми готували: Закуска "трояндочки": рецепт, який виручить, коли гості на порозі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин