Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону
Дуже смачний обід

Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону/Фото з відкритих джерел
Дуже смачна страва на обід чи вечерю. Спробуйте приготувати разом із фуд-блогером Ольгою Головіною.
Що потрібно
- м’ясо (я брала ошийок) - 700 г
- цибулина - 1 шт
- сіль, перець
Млинці
- яйця - 4 шт
- борошно - 6 повних столових ложок
- сіль - дві щіпки
- цукор - 1 неповна столова ложка
- молоко - 150-200 мл
- олія - 2 ст.л.
Приготування
- Для начинки потрібно перекрутити м’ясо та почищену цибулину. Солимо та перчимо на смак і добре перемішуємо виделкою.
- Для млинців вбиваємо яйця, солимо та додаємо цукор. Перемішуємо вінчиком і всипаємо борошно, наливаємо трішки молока.
- Перемішуємо до однорідної консистенції і поступово додаємо молоко, доводячи до більш рідкого стану. Тісто повинно бути таким, як на відео.
- Додаємо олію і починаємо смажити млинці з однієї сторони. Далі формуємо бендерики.
- Начинку кладемо на ту сторону, яка вже підсмажена. Готові бендерики обсмажуємо на олії до золотистого кольору, обов’язково це робити на маленькому вогні, щоб м’ясо встигло приготуватися.
- Подаємо зі сметанкою.
Раніше ми готували: Закуска "трояндочки": рецепт, який виручить, коли гості на порозі.
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні