ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачний та зігріваючий: як приготувати суп-гуляш

Рецепти 20:53 - 08 січня 2024

Простий процес приготування і неймовірний результат

Смачний та зігріваючий: як приготувати суп-гуляш

Рецепт супу-гуляшу / Фото: Pixabay

Ділимося рецептом супу-гуляшу – смачного, ситного та зігріваючого.

Вам знадобиться:

  • 500 г телятини (лопатка)
  • цибулина
  • зубчик часнику
  • морквина
  • болгарський перець
  • 5 картоплин
  • 2 помідори
  • 2 чайних ложки томатної пасти
  • літр м'ясного бульйону чи води
  • чайна ложка сухого орегано
  • 2 чайних ложки меленої паприки
  • сіль та перець на смак
  • олія для смаження
  • лавровий лист
  • зелень для подачі

Спосіб приготування:

  1. М'ясо очистьте від плівок та наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі до повного випаровування рідини.
  2. Часник та цибулю наріжте дрібним кубиком. Картоплю, помідори, перець та моркву – середнім кубиком.
  3. Додайте до м'яса цибулю та часник. Обсмажте протягом пари хвилин. Додайте паприку, орегано й томатну пасту. Перемішайте й обсмажте ще хвилину або дві.
  4. Додайте нарізані овочі та перемішайте. Залийте гарячим бульйоном, накрийте кришкою та варіть на слабкому вогні дві години. Час від часу помішуйте. Наприкінці додайте сіль та перець на смак і лавровий лист. Дайте закипіти та зніміть з плити. Подавайте з зеленню.

Нещодавно ми ділилися рецептом закарпатського боб левеша.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин