Смачний та зігріваючий: як приготувати суп-гуляш
Простий процес приготування і неймовірний результат

Рецепт супу-гуляшу / Фото: Pixabay
Ділимося рецептом супу-гуляшу – смачного, ситного та зігріваючого.
Вам знадобиться:
- 500 г телятини (лопатка)
- цибулина
- зубчик часнику
- морквина
- болгарський перець
- 5 картоплин
- 2 помідори
- 2 чайних ложки томатної пасти
- літр м'ясного бульйону чи води
- чайна ложка сухого орегано
- 2 чайних ложки меленої паприки
- сіль та перець на смак
- олія для смаження
- лавровий лист
- зелень для подачі
Спосіб приготування:
- М'ясо очистьте від плівок та наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі до повного випаровування рідини.
- Часник та цибулю наріжте дрібним кубиком. Картоплю, помідори, перець та моркву – середнім кубиком.
- Додайте до м'яса цибулю та часник. Обсмажте протягом пари хвилин. Додайте паприку, орегано й томатну пасту. Перемішайте й обсмажте ще хвилину або дві.
- Додайте нарізані овочі та перемішайте. Залийте гарячим бульйоном, накрийте кришкою та варіть на слабкому вогні дві години. Час від часу помішуйте. Наприкінці додайте сіль та перець на смак і лавровий лист. Дайте закипіти та зніміть з плити. Подавайте з зеленню.
Нещодавно ми ділилися рецептом закарпатського боб левеша.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні