Брускета нашого дитинства: готуємо бутерброд зі шпротами та огірком
Готується така закуска за лічені хвилини, а з'їдається ще швидше

Рецепт бутерброда зі шпротами / Фото: instagram/vistovska_cooking
Рецепти бутербродів заслуговують на окрему увагу, адже вони універсальні, вирізняються швидкістю приготування і можуть здивувати навіть найзавзятіших їдців.
Кулінарна блогерка наочно показала спосіб повернення в минуле за допомогою закуски зі шпротами, яку кожен хоч раз куштував у дитинстві.
Інгредієнти
- Хліб;
- Яйця;
- Шпроти;
- Квашений огірок.
Рецепт
- Виделкою розмішайте одне яйце в глибокій мисці. Розріжте хліб для тостів на трикутники. Кожен шматочок рясно обваляйте в яйці.
- Розігрійте сковорідку і на рослинній олії обсмажуйте тости з двох боків. Викладіть їх на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
- Варене круто яйце, один зубчик часнику і плавлений сирок натріть на дрібній тертці, а потім змішайте зі столовою ложкою майонезу.
- Розподіліть намазку на тостах. Зверху викладіть по одному шматочку риби та скибочку квашеного огірка. Посипте зеленою цибулею і насолоджуйтеся!
Раніше ми дізналися, як приготувати справжні українські голубці.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні