ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відома класика: рецепт печінкового паштету

Рецепти 17:55 - 09 січня 2024

Сподобається навіть тим, хто не любить печінку

Відома класика: рецепт печінкового паштету

Рецепт печінкового паштету / Фото: Pixabay

Приготуйте цей печінковий паштет, і зранку ви зможете легко та швидко зробити собі смачний сніданок. Лише намажте паштет на хліб та приготуйте канапки.

Вам знадобиться:

  • кілограм печінки
  • 2 середні цибулини
  • 3 середніх морквини
  • 100 мл коньяку
  • 300 мл вершків будь-якої жирності
  • 180 г вершкового масла 82%
  • пучок тим'ян
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Цибулю й моркву почистьте та наріжте кубиками. У сковорідці розтопіть половину вершкового масла та обсмажте їх.
  2. Печінку наріжте дрібним кубиком і додайте до цибулі з морквою. Смажте, помішуючи, 25 хвилин.
  3. Додайте коньяк, вершки й тим'ян. Тушкуйте пів години.
  4. Вийміть тим'ян та додайте сіль з перцем до паштету, а також вершкове масло. Перемішайте до повного його розчинення.
  5. Пересипте усе в ємність та збийте блендером до однорідності. Перекладіть паштет в баночки або контейнери. Дайте охолонути й помістіть в холодильник на годину.

Нещодавно ми ділилися рецептом вершкового супу з сьомгою.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин