ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрусткі та соковиті: рецепт чебуреків

Рецепти 20:57 - 10 січня 2024

Страва, щоб побалувати себе та родину

Хрусткі та соковиті: рецепт чебуреків

Рецепт чебуреків / Фото: Pixabay

Рецепт на випадок, коли раптово дуже-дуже хочеться смачних, соковитих чебуреків із хрусткою скоринкою.

Вам знадобиться:

Для тіста:

  • 600 г борошна
  • 250 г води кімнатної температури
  • чайна ложка цукру
  • чайна ложка солі
  • столова ложка олії
  • столова ложка яблучного оцту

Для начинки:

  • 500 г м'яса
  • велика цибулина
  • 100 мл води
  • сіль, перець та спеції для м'яса на смак

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте всі інгредієнти для тіста та вимісіть його до еластичності. Загорніть в плівку та покладіть в холодильник на пів години.
  2. М'ясо цибулю перекрутіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець та спеції на смак. Додайте воду та ретельно перемішайте. Рідина повинна повністю змішатись з фаршем.
  3. Розділіть тісто на 12 рівних частин та сформуйте з них кульки. Розкатайте кульки в тонкий кружечок. На його половинку викладіть приблизно столову ложку начинки й розподіліть по половинці. Краї зі сторони начинки змастіть водою й накрийте іншою частиною тіста. Добре защипніть краї пальцями й зробіть виделкою візерунок.
  4. У пательні розігрійте достатньо олії. Викладіть чебуреки та обсмажте з двох сторін до золотистості.
  5. Готові чебуреки покладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир стік.

Нещодавно ми ділилися рецептом салату з печінкою та карамелізованою цибулею.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин