Хрусткі та соковиті: рецепт чебуреків
Страва, щоб побалувати себе та родину

Рецепт чебуреків / Фото: Pixabay
Рецепт на випадок, коли раптово дуже-дуже хочеться смачних, соковитих чебуреків із хрусткою скоринкою.
Вам знадобиться:
Для тіста:
- 600 г борошна
- 250 г води кімнатної температури
- чайна ложка цукру
- чайна ложка солі
- столова ложка олії
- столова ложка яблучного оцту
Для начинки:
- 500 г м'яса
- велика цибулина
- 100 мл води
- сіль, перець та спеції для м'яса на смак
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте всі інгредієнти для тіста та вимісіть його до еластичності. Загорніть в плівку та покладіть в холодильник на пів години.
- М'ясо цибулю перекрутіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець та спеції на смак. Додайте воду та ретельно перемішайте. Рідина повинна повністю змішатись з фаршем.
- Розділіть тісто на 12 рівних частин та сформуйте з них кульки. Розкатайте кульки в тонкий кружечок. На його половинку викладіть приблизно столову ложку начинки й розподіліть по половинці. Краї зі сторони начинки змастіть водою й накрийте іншою частиною тіста. Добре защипніть краї пальцями й зробіть виделкою візерунок.
- У пательні розігрійте достатньо олії. Викладіть чебуреки та обсмажте з двох сторін до золотистості.
- Готові чебуреки покладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир стік.
Нещодавно ми ділилися рецептом салату з печінкою та карамелізованою цибулею.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні