Мандариновий чизкейк без випікання: легшого десерту не буває
Смаковий рай для любителів мандаринів

Мандариновий чизкейк без випікання: легшого десерту не буває/Фото: Bing
Приготувати цей чизкейк настільки легко, що впорається навіть дитина. Приготуйте цей ніжний десерт разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною
Виходить великий чіз на 25 см в діаметрі й досить високий.
Інгредієнти
- Печиво "До кави" - 2 пачки (360 г)
- масло вершкове - 130 г
- сир кисломолочний або крем-сир - 700 г
- ванільний цукор - пакетик
- цукор - 5-7 столових ложок (пробуйте на ваш смак)
- вершки 33% - 250 мл
- желатин - 25 г+холодна вода 85-90 мл
- мандарини - 1,300 г зі шкіркою, очищені не важила
- желатин - 18 г+80 мл води
Приготування
- Для першого шару потрібно подрібнити печиво на блендер і змішати його з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо цю масу на форму, застелену пергаментом і добре втрамбовуємо. Залишаємо в холодильнику, доки готуємо наступний шар.
- Для сирного шару заливаємо желатин холодною водою і даємо йому 10 хвилин, щоб він набух. Далі розтоплюємо і доводимо до кімнатної температури, а тим часом змішуємо блендером сир, вершки, цукор та ванільний цукор.
- Вливаємо желатин і ще раз перемішуємо. Виливаємо на печиво і ставимо в холодильник до повного застигання.
- Мандарини очищуємо і перебиваємо на блендері. За допомогою сита проціджуємо їх.
- Желатин заливаємо водою, так само розтоплюємо і даємо йому вистигнути. Тоді змішуємо з мандаринами і заливаємо верхній шар. Даємо йому повністю застигнути, прикрашаємо на смак.
Смачного!
Також спробуйте приготувати вишневий чизкейк із консервованих ягід (відео приготування).
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні