ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Мандариновий чизкейк без випікання: легшого десерту не буває

Рецепти 08:20 - 11 січня 2024

Смаковий рай для любителів мандаринів

Мандариновий чизкейк без випікання: легшого десерту не буває

Мандариновий чизкейк без випікання: легшого десерту не буває/Фото: Bing

Приготувати цей чизкейк настільки легко, що впорається навіть дитина. Приготуйте цей ніжний десерт разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною

Виходить великий чіз на 25 см в діаметрі й досить високий.

Інгредієнти

  • Печиво "До кави" - 2 пачки (360 г)
  • масло вершкове - 130 г
  • сир кисломолочний або крем-сир - 700 г
  • ванільний цукор - пакетик
  • цукор - 5-7 столових ложок (пробуйте на ваш смак)
  • вершки 33% - 250 мл
  • желатин - 25 г+холодна вода 85-90 мл
  • мандарини - 1,300 г зі шкіркою, очищені не важила
  • желатин - 18 г+80 мл води

Приготування

  1. Для першого шару потрібно подрібнити печиво на блендер і змішати його з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо цю масу на форму, застелену пергаментом і добре втрамбовуємо. Залишаємо в холодильнику, доки готуємо наступний шар.
  2. Для сирного шару заливаємо желатин холодною водою і даємо йому 10 хвилин, щоб він набух. Далі розтоплюємо і доводимо до кімнатної температури, а тим часом змішуємо блендером сир, вершки, цукор та ванільний цукор.
  3. Вливаємо желатин і ще раз перемішуємо. Виливаємо на печиво і ставимо в холодильник до повного застигання.
  4. Мандарини очищуємо і перебиваємо на блендері. За допомогою сита проціджуємо їх.
  5. Желатин заливаємо водою, так само розтоплюємо і даємо йому вистигнути. Тоді змішуємо з мандаринами і заливаємо верхній шар. Даємо йому повністю застигнути, прикрашаємо на смак.

Смачного!

Також спробуйте приготувати вишневий чизкейк із консервованих ягід (відео приготування).

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин