Найвишуканіший десерт: рецепт шоколадного фондану
Заповніть свій дім шоколадним ароматом

Як приготувати шоколадний фондан / Фото: Pixabay
Шоколадний фондан – десерт, який відомий усім. Хто не мріє зайвий раз насолодитися ніжним, гарячим шоколадом, який повільно розтікається насиченим та свіжим бісквітом? Ви можете втілити це своє бажання на власній кухні.
Вам знадобиться:
На 2 порції:
- 100 г вершкового масла
- 100 г чорного шоколаду
- 2 яйця
- 40 г коричневого або білого цукру
- 20 г борошна
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 190 градусів. У каструлі розтопіть шоколад та масло й ретельно перемішайте.
- Яйця збийте до пишної маси з цукром за допомогою міксера. Влийте до них розтоплені масло з шоколадом. Додайте борошно й вимісіть до однорідності.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом та присипте какао. Розподіліть за формою й приберіть надлишки.
- Влийте тісто у форму, залиште 1,52-2 см згори. Випікайте по одному фондану у формі приблизно 10-12 хвилин, орієнтуйтеся на власну духовку.
Нещодавно ми ділилися рецептом мандаринового чизкейка.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні