Ви назавжди забудете про булки: приготуйте бургер у лаваші
Смачно, швидко, соковито

Ви назавжди забудете про булки: приготуйте бургер у лаваші/Фото з відкритих джерел
Спробуйте приготувати класичний бургер у лаваші. Це дуже швидко, смачно та соковито. А готувати з фуд-блогеркою Ольгою Головіною ще й дуже легко.
Зберігайте рецепт.
Що потрібно (на 2 порції)
- лаваш круглий - 2 шт.
- фарш - 200-300 г
- сир для тостів - 4 шт.
- капуста - 100-120 г
- помідори - 1 середній
- цибуля - 1 середня
- соус (кетчуп, часниковий та трішки гірчиці)
Приготування
- Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на невеликій кількості рослинної олії. Відкладаємо її.
- На лаваш викладаємо фарш та рівномірно його розподіляємо, як показано на відео.
- Викладаємо на сковорідку фаршем донизу і готуємо до його готовності на маленькому вогні.
- На ще гарячий лаваш кладемо сир, капусту, поливаємо соусом, викладаємо цибулю та помідори. Згортаємо у два рази і за бажанням підсмажуємо ще із зовнішньої сторони до золотистого кольору.
Смачного!
Спробуйте також приготувати Соковиті бендерики з м'ясом на сковороді: ідеальні до бульйону.
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні