Екзотично-пікантний смак: креветки у клярі
Такий варіант приготування креветок має бути в скарбничці кожної господині

Креветки у клярі/Фото: Bing
Креветки у клярі виходять неймовірно смачними, хрусткими, а соус доває смаку пікантності. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 0,5 кг очищених креветок
Кляр:
- 1 яйце
- 50 мл води
- 50-60 г борошна
- 0,5 ч л солі
- 1 ч л цукру
Соус:
- 2 ст л сметани
- 1 ст л соєвого соуса
- 1 ст л майонеза
- 1 зуб. часника
- зелень
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Креветки розморожуємо, за необхідності очищуємо.
- Для кляра змішуємо яйце, воду, сіль, цукор і борошно до однорідної маси.
- Кожну креветку обвалюємо в борошні в обмакуємо в клярі.
- Смажимо у великій кількості олії по кілька хвилин з обох боків до золотистої скоринки.
- Витягаємо на паперовий рушничок, щоб увібралась зайва олія.
- Для соусу змішуємо сметану, майонез, соєвий соус, часник, зелень, сіль і перець.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом креативних сирників з твердим сиром та зеленню.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні