Солодко і по-домашньому: рецепт запечених яблук з вівсянкою
Обирайте яблука твердих сортів

Рецепт запечених яблук / Фото: Pixabay
Ці запечені яблука супроводжують присмаком вівсяної начинки, яка просочується всередині й нагадує справжню гранолу. Доповнюйте страву цукром або замініть його медом. Спеції додавайте обережно, щоб не перенаситити.
Вам знадобиться:
На порцію:
- яблуко
- чайна ложка вершкового масла
- 2 столових ложки вівсяної крупи
- чайна ложка борошна
- чайна ложка цукру (можна замінити медом)
- спеції на смак (кориця, гвоздика мелена)
Спосіб приготування:
- Духовку розігрійте до 180 градусів. Розтопіть вершкове масло.
- Яблуко розріжте навпіл, відріжте все зайве та вийміть серединку. Перекладіть яблука у форму для запікання.
- У мисці змішайте масло, вівсянку, борошно, цукор, корицю та гвоздику. Суміш насипте в середину яблук.
- Запікайте пів години.
Нещодавно ми ділилися рецептом вишневого пирога.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні