ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Солодко і по-домашньому: рецепт запечених яблук з вівсянкою

Рецепти 13:42 - 15 січня 2024

Обирайте яблука твердих сортів

Солодко і по-домашньому: рецепт запечених яблук з вівсянкою

Рецепт запечених яблук / Фото: Pixabay

Ці запечені яблука супроводжують присмаком вівсяної начинки, яка просочується всередині й нагадує справжню гранолу. Доповнюйте страву цукром або замініть його медом. Спеції додавайте обережно, щоб не перенаситити.

Вам знадобиться:

На порцію:

  • яблуко
  • чайна ложка вершкового масла
  • 2 столових ложки вівсяної крупи
  • чайна ложка борошна
  • чайна ложка цукру (можна замінити медом)
  • спеції на смак (кориця, гвоздика мелена)

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Розтопіть вершкове масло.
  2. Яблуко розріжте навпіл, відріжте все зайве та вийміть серединку. Перекладіть яблука у форму для запікання.
  3. У мисці змішайте масло, вівсянку, борошно, цукор, корицю та гвоздику. Суміш насипте в середину яблук.
  4. Запікайте пів години.

Нещодавно ми ділилися рецептом вишневого пирога.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин