ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Блогерка показала, як приготувати салат у лаваші: не потрібно мити гору тарілок

Рецепти 17:15 - 15 січня 2024

Ідеальне поєднання корейської моркви з курячим м'ясом

Блогерка показала, як приготувати салат у лаваші: не потрібно мити гору тарілок

Блогерка показала, як приготувати салат у лаваші: не потрібно мити гору тарілок/Фото: Bing

Ефектна подача та насичений смак. Обов'язково приготуйте цей салат у лаваші разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною.

Що потрібно:

  • корейська морква - 150 г
  • куряче філе відварене - 200 г
  • яйця - 2 шт.
  • плавлений сирок - 2 шт.
  • лаваш - 2 листи
  • листя салату - 3-4 шт.
  • сметана + майонез - по 1 ст.л.
  • сіль, перець
  • крем-сир - 3-4 ст.л.

Приготування

  1. Для початку приготуємо корейську моркву.
  2. Далі відварюємо яйця, тремо їх на велику тертку, так само натираємо плавлені сирки, заправляємо сметаною та майонезом, солимо, перчимо на смак і добре перемішуємо.
  3. Куряче філе відварюємо з перцем та лавровим листом, розриваємо на волокна.
  4. Перший лист лаваша змащуємо крем-сиром, застеляємо другий лист і так само змащуємо його крем-сиром, викладаємо начинку і закручуємо рулет. Краєчок також змастіть, щоб рулет добре склеївся.
  5. Беремо гострий ніж та нарізаємо порційно нашу смачну та красиву страву.

Смачного!

Спробуйте також приготувати гарячі роли з куркою та сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин