Блогерка показала, як приготувати салат у лаваші: не потрібно мити гору тарілок
Ідеальне поєднання корейської моркви з курячим м'ясом

Блогерка показала, як приготувати салат у лаваші: не потрібно мити гору тарілок/Фото: Bing
Ефектна подача та насичений смак. Обов'язково приготуйте цей салат у лаваші разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною.
Що потрібно:
- корейська морква - 150 г
- куряче філе відварене - 200 г
- яйця - 2 шт.
- плавлений сирок - 2 шт.
- лаваш - 2 листи
- листя салату - 3-4 шт.
- сметана + майонез - по 1 ст.л.
- сіль, перець
- крем-сир - 3-4 ст.л.
Приготування
- Для початку приготуємо корейську моркву.
- Далі відварюємо яйця, тремо їх на велику тертку, так само натираємо плавлені сирки, заправляємо сметаною та майонезом, солимо, перчимо на смак і добре перемішуємо.
- Куряче філе відварюємо з перцем та лавровим листом, розриваємо на волокна.
- Перший лист лаваша змащуємо крем-сиром, застеляємо другий лист і так само змащуємо його крем-сиром, викладаємо начинку і закручуємо рулет. Краєчок також змастіть, щоб рулет добре склеївся.
- Беремо гострий ніж та нарізаємо порційно нашу смачну та красиву страву.
Смачного!
Спробуйте також приготувати гарячі роли з куркою та сиром.
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні