Картопля з м'ясом гусака, запечена в горщику
Готується приблизно 60 хвилин

Фото згенеровано bing.com
Це божественно смачна вечеря, яка наситить не лише ваше тіло, а й душу.
Що треба:
- Картопля 6 шт.
- Тушковане м'ясо (вже готове)
- Цибуля ріпчаста 1/2 шт.
- Часник 3 зубчики
- Аджика або протерті томати 2 ст.л
- Зелень
- Сіль/перець мелений
Приготування:
Наріжте картоплю, цибулю, часник. Трохи обсмажте все це на сковороді з олією. Додайте м'ясо, аджику, перемішайте, обсмажте пару хвилин і приберіть з вогню.
Перекладіть страву в горщики, закрийте кришкою та покладіть у духовку, розігріту до 200 градусів. Час приготування 50 хвилин.
При подачі посипте страву зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати роли з огірків та крабових паличок.
Джерело:
ТГ-канал Готуємо з любовʼю
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні