Більше не купуватимете в магазині: простий рецепт домашньої ковбаси
Приготуйте і ви будете в шоці від цієї смакоти

рецепт домашньої ковбаси/Фото: obozrevatel
Пропонуємо вам спробувати приготувати домашню курячу ковбасу. Рецепт вас неодмінно потішить, а рідні будуть просити добавки.
Інгредієнти:
- фарш курячий 500 г.
- бедра курячі 3 шт.
- вершки 100 мл.
- сіль,перець,часник
- копчена паприка
Спосіб приготування:
До фаршу додаємо дрібненько нарізані курячі бедра і перемішуємо.
Всипаємо спеції, додамо вершки і добре перемішуємо.
Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 5 год.
Потім беремо рукав для запіканння і розрізаємо навпіл.
Щедро посипаємо копченою паприкою і викладаємо фаршу у вигляді ковбаски (зверху також посипаємо паприкою).
Щільно скручуємо, завязуємо і робимо маленькі проколи.
Готуємо у духовці при температурі 180 градусів приблизно 50-60 хв.
Охолоджуємо, нарізаємо і смакуємо.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт рису з куркою та овочами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!