Маринована капуста, яка стане постійним героєм вашого столу
Неймовірна смакота

Фото з pexels.com
Така капуста чудово підійде до будь-якого гарніру.
Що треба:
- Капуста – 2 кг (чистої ваги)
- Морква – 2 шт.
- Часник - 6-7 зубчиків
Для розсолу:
- Окріп - 1 літр
- Сіль - 2 ст.л (з невеликою гіркою)
- Цукор - 60 гр
- Оцет яблучний – 100 мл.
- Рослинна олія – 100 мл.
Приготування:
Наріжте на тоненькі брусочки тонко капусту. Моркву натріть на тертці. Все перемішайте. Трішки придушіть овочі, щоб вони пустили сік і додайте часник.
Окремо приготуйте розсіл. У крутий окріп додайте сіль, цукор, олію, оцет і перемішайте до розчинення інгредієнтів.
Залийте гарячий розсіл на капусту. Як охолоне, перекладіть в банку і приберіть в холодильник. Наступного дня капуста буде готова, а через 2-3 дні вона ще смачніша.
Раніше ми писали про те, як приготувати курячі бомбочки з картоплею.
Джерело:
ТГ-канал Прості Рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні