Тарт Татен, який готується без цукру
З карамелізованими грушами

Фото з ТГ-каналу Душевні рецепти
Цей десерт цікавий та смачний. Його приготування забере небагато часу.
Що треба:
- Яйце — 1 шт.
- М’який сир — 320 грамів
- Борошно — 80 грамів (50% рисове + 50% кукурудзяне)
- Сироп топінамбура
Інгредієнти для начинки:
- Груша — 4 шт.
- Мед — 100 грамів
- Вершкове масло — 60 грамів
Приготування :
Спочатку зробіть начинку. Очистіть грушу і видаліть з неї серцевину. Розтопіть вершкове масло на сковороді, зверху викладіть мед. Добре перемішайте, додайте груші і обсмажте їх з усіх боків.
Карамелізовані груші акуратно дістаньте і перекладіть на дно форми для випічки. Зверху вилийте карамель, яка лишилася.
Зробіть тісто з м’якого сиру, яйця, борошна, підсолоджувача та ваніліну. Викладіть його зверху на карамелізовані груші.
Випікайте тарт татін 20-30 хвилин при 180 градусах. Після цього його потрібно остудити, накрити тарілкою, перевернути і насолоджуватися смакотою.
Раніше ми писали, як приготувати смачні сосиски в тісті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!