Соковитий кіш з лососем, приготування якого ви ледве дочекаєтесь
Обережно, дуже смачно

Фото згенеровано bing.com
Кіш відмінно підходить для сніданку, вечері, перекусу.
Що треба:
- Червона риба - 300 грамів
- Вершки 33-35%- 300 мл.
- Сир моцарела - 100 грамів
- Яйця - 4 штуки
- Шпинат - 100 грамів
- Листкове тісто - 500 грамів
- Сіль/перець/мускатный горіх
Приготування:
Розкачайте тісто та викладіть його у форму для запікання. Зробіть по ньому проколи виделкою, застеліть пергаментом з вантажем (горохом чи квасолею) і поставте у заздалегідь розігріту до 180° духовку. Основу випікаєте 20-25 хвилин.
Наріжте рибу на кубики середньої форми. Шпинат обсмажте 2 хвилини. Накладіть на готову основу рибу, шпинат і 1/2 частину натертого сиру. Залийте заливкою з яєць, вершків та спецій. Зверху натрусіть решту тертого сиру і відправте кіш у духовку. Випікайте при 180 ° 40-45 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати Наполеон без випічки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!