Гарнір із шампіньйонів
Готується в духовці 15- 20 хвилин

Фото згенеровано bing.com
Ця страва може бути і святковою, і повсякденною. На приготування піде мінімум часу і інгредієнтів.
Що треба:
- шампіньйони — 500 г
- сіль — на свій смак
- перець — на свій смак
- сметана — 1 ст. л
- майонез — 1 ст. л
- соєвий соус — 2 ст. л
- паприка — 1ч. л
- прованські трави — 1/2 ч. л
- часник сушений — 1 ч. л
Приготування:
Помийте та почистьте шампіньйони, перекладіть їх в пакетик. Туди ж додайте сіль, перець за смаком, сушений часник, ароматні трави, сметану, майонез, паприку та соєвий соус. Закрийте пакет та добре перемішайте його вміст.
Залиште гриби маринуватися на 20 хвилин. Після цього перекладіть їх у ємність для запікання і відправте в духовку на 15-20 хвилин. Готувати потрібно при температурі 200 градусів.
Раніше ми писали, як приготувати сало в розсолі з часником та лавровим листом.
Джерело:
ТГ-канал Прості Рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні