ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Найулюбленіша страва сім'ї Кардаш'ян: запечені баклажани з пармезаном та секретним інгредієнтом

Рецепти 14:03 - 05 лютого 2024

Смак страви – неперевершений

Найулюбленіша страва сім'ї Кардаш'ян: запечені баклажани з пармезаном та секретним інгредієнтом

Запечені баклажани з пармезаном / Колаж: МЕТА

Крістіанна Уй , більш відома як Chef K, десятиліттями була шеф-кухарем зірок. Список знаменитостей, з якими вона працювала доволі великий, починаючи від Шарліз Терон, Сальми Хайєк і Джастіна Бібера, але найвідомішою є її співпраця з родиною Кардаш'ян-Дженнер. Нещодавно кухарка поділилася, яку страву обожнює зіркове сімейство та просить приготувати на кожне свято.

Деталі

Chef K поділилася рецептом запечених баклажанів з пармезаном, томатним соусом та індичкою. За словами зіркового шеф-кухаря, смак страви просто неперевершений.

Інгредієнти:

  • 2 склянки томатного соусу
  • 2-3 великі баклажани, нарізані вздовж, скибочками
  • 1 склянка сиру рікотта
  • 1/2 склянки пармезану, подрібненого, плюс додатковий пармезан для посипання страви зверху
  • 1 яйце
  • 5 зубчиків часнику, подрібнених
  • 4 столові ложки свіжого подрібненого базиліку
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка орегано
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю
  • 1 склянка вареної індичої ковбаси (дрібно нарізаної)
  • 1/2 склянки сиру моцарела
  • свіжа петрушка

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 градусів
  2. Нарізати і посолити баклажани. Розрізати баклажани вздовж на скибочки, товщиною пів сантиметра. Посоліть з обох боків і залиште на 10 хвилин, щоб вони наситились. Висушіть паперовим рушником і витріть залишки солі.
  3. Викладіть баклажани на деко. Змастіть скибочки баклажанів оливковою олією і запікайте 10 хвилин. Вийміть і дайте їм охолонути.
  4. Підготуйте начинку. Поки баклажани запікаються, додайте в миску: сир рікотта, пармезан, варену ковбасу з індички, яйце, сіль і перець, подрібнений часник, орегано і свіжий базилік. Добре перемішайте.
  5. Вилийте половину томатного соусу на дно форми для запікання. Після того, як баклажани охолонуть, викладіть на них 1-2 столові ложки начинки з рікотти, згорніть рулетом і викладіть у форму для запікання з соусом. Повторювати, поки не закінчаться.
  6. Ложкою викладіть решту соусу на згорнуті баклажани, посипте їх сиром моцарела та злегка притрусіть сиром пармезан.
  7. Накрийте фольгою або кришкою і запікайте 30 хвилин, потім зніміть кришку і запікайте ще 10 хвилин. Подавайте з додатковою порцією томатного або іншого соусу на кожній порції і насолоджуйтеся!

Також ми розповідали, як приготувати соковиті ароматні реберця в духовці.

Джерело: Khristianne U

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин