Найулюбленіша страва сім'ї Кардаш'ян: запечені баклажани з пармезаном та секретним інгредієнтом
Смак страви – неперевершений

Запечені баклажани з пармезаном / Колаж: МЕТА
Крістіанна Уй , більш відома як Chef K, десятиліттями була шеф-кухарем зірок. Список знаменитостей, з якими вона працювала доволі великий, починаючи від Шарліз Терон, Сальми Хайєк і Джастіна Бібера, але найвідомішою є її співпраця з родиною Кардаш'ян-Дженнер. Нещодавно кухарка поділилася, яку страву обожнює зіркове сімейство та просить приготувати на кожне свято.
Деталі
Chef K поділилася рецептом запечених баклажанів з пармезаном, томатним соусом та індичкою. За словами зіркового шеф-кухаря, смак страви просто неперевершений.
Інгредієнти:
- 2 склянки томатного соусу
- 2-3 великі баклажани, нарізані вздовж, скибочками
- 1 склянка сиру рікотта
- 1/2 склянки пармезану, подрібненого, плюс додатковий пармезан для посипання страви зверху
- 1 яйце
- 5 зубчиків часнику, подрібнених
- 4 столові ложки свіжого подрібненого базиліку
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка орегано
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
- 1 склянка вареної індичої ковбаси (дрібно нарізаної)
- 1/2 склянки сиру моцарела
- свіжа петрушка
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 200 градусів
- Нарізати і посолити баклажани. Розрізати баклажани вздовж на скибочки, товщиною пів сантиметра. Посоліть з обох боків і залиште на 10 хвилин, щоб вони наситились. Висушіть паперовим рушником і витріть залишки солі.
- Викладіть баклажани на деко. Змастіть скибочки баклажанів оливковою олією і запікайте 10 хвилин. Вийміть і дайте їм охолонути.
- Підготуйте начинку. Поки баклажани запікаються, додайте в миску: сир рікотта, пармезан, варену ковбасу з індички, яйце, сіль і перець, подрібнений часник, орегано і свіжий базилік. Добре перемішайте.
- Вилийте половину томатного соусу на дно форми для запікання. Після того, як баклажани охолонуть, викладіть на них 1-2 столові ложки начинки з рікотти, згорніть рулетом і викладіть у форму для запікання з соусом. Повторювати, поки не закінчаться.
- Ложкою викладіть решту соусу на згорнуті баклажани, посипте їх сиром моцарела та злегка притрусіть сиром пармезан.
- Накрийте фольгою або кришкою і запікайте 30 хвилин, потім зніміть кришку і запікайте ще 10 хвилин. Подавайте з додатковою порцією томатного або іншого соусу на кожній порції і насолоджуйтеся!
Також ми розповідали, як приготувати соковиті ароматні реберця в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!