Неймовірно пухкі булочки: фудблогер розкрила секрет повітряного тіста
Пропонуємо відкинути страх та спробувати приготувати цю смакоту у себе на кухні

Неймовірно пухкі булочки/Фото: МЕТА
Неймовірно пухкі булочки готуються доволі просто, якщо знати секрет повітряного тіста. Цим секретом поділилася фудблогер Вікторія Панасюк. Пропонуємо відкинути страх та спробувати приготувати цю смакоту у себе на кухні.
Інгредієнти
Для опари
- 400 мл молока
- 70 г цукру
- 8 г сухих дріжджів
- 80 г борошна
- 2 яйця
- 0,5 ч. л. солі
- 80 мл олії
- 10 г розпушувача
- 1 ст. л. оцту
- 10 г ванільного цукру
- 700 г борошна
- 50 г вершкового масла 82%
Для змащування
- 1 яйце
- 2 ст. л. молока
Для присипки
- 50 г волоських горішків
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні