Справжній рецепт капусняка: покроковий рецепт від досвідченої господині
Варити капусняк можна не тільки з рисом, а й із пшоном, зазначили коментатори під публікацією

Блогерка опублікувала покроковий рецепт капусняка з копченими ребрами / Фото: instagram/vistovska_cooking
Український капусняк традиційно готується зі свинячими реберцями та пшоном. Але цей рецепт сподобається любителям рису, адже блогерка використала саме його для приготування страви.
Інгредієнти
- Ребра копчені — 500 г;
- Картопля — 5 шт;
- Квашена капуста — 200 г;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Рис — 2 ст.л;
- Томатна паста — 1 ст.л;
- Спеції на смак;
- Зелень.
Рецепт капусняка покроково
- Відправте очищену картоплю варитися. Разом із нею можете відразу закласти реберця.
- Поки вони варяться, обсмажте до золотистості ріпчасту цибулю і нарізану улюбленою формою морквину. Додайте до них капусту та залийте гарячою водою.
- Тушкуйте, поки капуста не стане м'якою, після чого викладіть на сковороду одну столову ложку томатної пасти.
- Відправте до картоплі вже готову капусту з рисом і готуйте, поки крупа не звариться.
- Притрусіть улюбленою зеленню та додайте спеції. Смачного!
Раніше ми опублікували рецепт лінивих голубців із пекінською капустою.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні