ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжній рецепт капусняка: покроковий рецепт від досвідченої господині

Рецепти 19:01 - 12 лютого 2024

Варити капусняк можна не тільки з рисом, а й із пшоном, зазначили коментатори під публікацією

Блогерка опублікувала покроковий рецепт капусняка з копченими ребрами / Фото: instagram/vistovska_cooking

Блогерка опублікувала покроковий рецепт капусняка з копченими ребрами / Фото: instagram/vistovska_cooking

Український капусняк традиційно готується зі свинячими реберцями та пшоном. Але цей рецепт сподобається любителям рису, адже блогерка використала саме його для приготування страви.

Інгредієнти

  • Ребра копчені — 500 г;
  • Картопля — 5 шт;
  • Квашена капуста — 200 г;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Рис — 2 ст.л;
  • Томатна паста — 1 ст.л;
  • Спеції на смак;
  • Зелень.

Рецепт капусняка покроково

  1. Відправте очищену картоплю варитися. Разом із нею можете відразу закласти реберця.
  2. Поки вони варяться, обсмажте до золотистості ріпчасту цибулю і нарізану улюбленою формою морквину. Додайте до них капусту та залийте гарячою водою.
  3. Тушкуйте, поки капуста не стане м'якою, після чого викладіть на сковороду одну столову ложку томатної пасти.
  4. Відправте до картоплі вже готову капусту з рисом і готуйте, поки крупа не звариться.
  5. Притрусіть улюбленою зеленню та додайте спеції. Смачного!

Раніше ми опублікували рецепт лінивих голубців із пекінською капустою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин