Вишуканість та ніжність: рецепт запечених млинців з куркою та грибами
Вони доповнюються соусом бешамель та сиром

Рецепт запечених млинців з куркою та грибами / Фото: Pixabay
Ці млинці залишаються смачними як у холодному, так і в гарячому вигляді. При цьому готувати такі млинці дуже просто.
Вам знадобиться:
- 10-12 готових млинців (приготуйте за вашим улюбленим рецептом)
- 450 г відвареного курячого філе
- 450 г шампіньйонів
- велика цибулина
- 25 г вершкового масла
- трохи рослинної олії
- 200 г вершкового сиру
- сік половини лимона
- сіль та перець на смак
- 100 г твердого сиру
Соус бешамель:
- 20 г вершкового масла
- 20 г борошна
- 500 мл молока
- сіль та перець на смак
- 0,25 чайної ложки меленого мускатного горіха
Спосіб приготування:
- Для начинки цибулю наріжте кубиком. На сковорідці нагрійте вершкове масло та олію, додайте цибулю і обсмажте протягом 5 хвилин. Дрібно наріжте шампіньйони та додайте до цибулі, обсмажте протягом 10-15 хвилин.
- Після додайте лимонний сік, вершковий сир, сіль та перець, і перемішайте.
- Філе курки наріжте кубиком. Змішайте його в мисці з обсмажкою з грибами й цибулею.
- Для соусу в каструлі розтопіть вершкове масло та додайте борошно. Смажте, помішуючи, протягом 3 хвилин.
- Влийте молоко та варіть до загустіння. Постійно мішайте, варіть на середньому вогні. Додайте сіль, перець, мускатний горіх та варіть зе 3-4 хвилини.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Твердий сир натріть.
- Половину соусу вилліть на дно форми для запікання і розподіліть.
- Скрутіть млинці. На крй покладіть столову ложку начинки та загорніть. Викладіть у форму.
- Другу половину соусу розподіліть зверху. Присипте тертим сиром. Запікайте протягом 15-20 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом овочевого пирога з куркою.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні