ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Корисно і дуже смачно: рецепт риби у вершковому соусі

Рецепти 17:00 - 15 лютого 2024

Для приготування такої риби знадобиться кілька базових інгредієнтів, а спеції можна додавати на свій смак

Як приготувати рибку у вершковому соусі / Фото: instagram/vistovska_cooking

Як приготувати рибку у вершковому соусі / Фото: instagram/vistovska_cooking

Червона риба, шпинат і помідори — це не тільки смачні, а й дуже корисні продукти. Вони містять безліч вітамінів, мінералів, антиоксидантів і жирних кислот, які благотворно впливають на здоров'я людини.

Тому такий рецепт обов'язково принесе користь організму та допоможе наситити його необхідними мікроелементами перед початком весни.

Інгредієнти

  • Червона риба — 300 г;
  • Вершки — 150 мл;
  • Помідори — 200 г;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Шпинат;
  • Сіль, перець;
  • Олія.

Рецепт приготування

  1. Відправте рибу обсмажуватися на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Після цього перекладіть її на тарілку або будь-який інший посуд.
  2. У пательню викладіть часник із помідорами та шматочком вершкового масла. Обсмажте трохи, після чого змішайте з промитим листям шпинату.
  3. Залийте вершками, посоліть і поперчіть залежно від своїх смакових уподобань.
  4. Викладіть шматочки риби в пательню і тушкуйте все разом 2 хвилини. Смачного!

Раніше ми опублікували рецепт курки в сметанному соусі, яка всіх зведе з розуму, адже страва виходить неймовірно смачною.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин