Корисно і дуже смачно: рецепт риби у вершковому соусі
Для приготування такої риби знадобиться кілька базових інгредієнтів, а спеції можна додавати на свій смак

Як приготувати рибку у вершковому соусі / Фото: instagram/vistovska_cooking
Червона риба, шпинат і помідори — це не тільки смачні, а й дуже корисні продукти. Вони містять безліч вітамінів, мінералів, антиоксидантів і жирних кислот, які благотворно впливають на здоров'я людини.
Тому такий рецепт обов'язково принесе користь організму та допоможе наситити його необхідними мікроелементами перед початком весни.
Інгредієнти
- Червона риба — 300 г;
- Вершки — 150 мл;
- Помідори — 200 г;
- Часник — 2 зубчики;
- Шпинат;
- Сіль, перець;
- Олія.
Рецепт приготування
- Відправте рибу обсмажуватися на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Після цього перекладіть її на тарілку або будь-який інший посуд.
- У пательню викладіть часник із помідорами та шматочком вершкового масла. Обсмажте трохи, після чого змішайте з промитим листям шпинату.
- Залийте вершками, посоліть і поперчіть залежно від своїх смакових уподобань.
- Викладіть шматочки риби в пательню і тушкуйте все разом 2 хвилини. Смачного!
Раніше ми опублікували рецепт курки в сметанному соусі, яка всіх зведе з розуму, адже страва виходить неймовірно смачною.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні