Ідеальний під вино: рецепт запеченого з беконом камамберу
Закуска для романтичного вечора

Рецепт запечено камамберу з беконом / Фото: Pixabay
Використайте цей рецепт для того, щоб влаштувати собі приємний вечір. Бекон можна замінити шинкою чи хамоном.
Вам знадобиться:
- 250 г камамберу
- 120 г сирокопченого бекону
- грачаний багет або хліб на вибір
Спосіб приготування:
- Духовку розігрійте до 180 градусів.
- Хліб наріжте токними слайсами. Форму для випіканння вистеліть фольгою чи пергаментом. Камамбер покладіть зверху та зробіть надрізи на сирі. Обмотайте слайсами бекону.
- Баля сиру викладіть хліб.
- Випікайте 15-20 хвилин до того, як сир розтопиться.
- Одразу подавайте на стіл.
Нещодавно ми ділилися рецептом курки в солодко-соєвому соусі.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні