ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальний під вино: рецепт запеченого з беконом камамберу

Рецепти 20:38 - 23 лютого 2024

Закуска для романтичного вечора

Ідеальний під вино: рецепт запеченого з беконом камамберу

Рецепт запечено камамберу з беконом / Фото: Pixabay

Використайте цей рецепт для того, щоб влаштувати собі приємний вечір. Бекон можна замінити шинкою чи хамоном.

Вам знадобиться:

  • 250 г камамберу
  • 120 г сирокопченого бекону
  • грачаний багет або хліб на вибір

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 180 градусів.
  2. Хліб наріжте токними слайсами. Форму для випіканння вистеліть фольгою чи пергаментом. Камамбер покладіть зверху та зробіть надрізи на сирі. Обмотайте слайсами бекону.
  3. Баля сиру викладіть хліб.
  4. Випікайте 15-20 хвилин до того, як сир розтопиться.
  5. Одразу подавайте на стіл.

Нещодавно ми ділилися рецептом курки в солодко-соєвому соусі.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин