Швидко і смачно: салат з курячою печінкою та огірками
Покроковий рецепт легкого і смачного салату

Салат з курячою печінкою та огірками / Фото: Bing
Салат з курячою печінкою і солоним огірком стане приємним поповненням меню на свято чи кожен день. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 2-3 солоних огірка
- 1-2 ст л борошна
- олія
- сіль, перець
- майонез/ сметана+гірчиця
Приготування:
- Курячу печінку добре миємо, очищуємо від зайвого, обвалюємо у борошні і обсмажуємо на розігрітій олії сковороді з обох сторін по декілька хвилин до золотистої скоринки. Готову печінку посипаємо сіллю і перцем, охолоджуємо і нарізаємо соломкою.
- Цибулю налізаємо півкільцями і обсмажуємо до прозорості на невеликій кількості олії, додаємо натерту моркву і обсмажуємо все разом до золотистого кольору.
- Яйця збиваємо з сіллю, смажимо з них 2 яєчних млинця і нарізаємо соломкою.
- Солоні огірки нарізаємо соломкою.
- Всі інгредієнти перекладаємо в миску посипаємо сіллю і перцем за смаком, заправляємо майонезом або сметаною з гірчицею.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом ідеальних чебуреків.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні