Перевершить будь-який фастфуд: швидкі та хрусткі курячі котлети
Вони стануть родзинкою вашої вечері

Рецепт курячих котлет / Фото: Pixabay
Приготуйте ці смачнющі курячі котлетки, щоб порадувати себе та родину.
Вам знадобиться:
- 2 курячих філе
- 2 столові ложки діжонської гірчиці
- 1 склянка панірувальних сухарів
- 4 столові ложки рослинної олії
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Розріжте куряче філе на дві половинки вздовж.
- За допомогою пензлика або столового ножа нанесіть трохи гірчиці на верхню сторону котлети. Щедро посипте сіллю та перцем.
- Покладіть намазану гірчицею сторону курки донизу в панірувальні сухирі і притисніть. Змастіть гірчицею іншу сторону курки, злегка посоліть, поперчіть і переверніть, знову поклавши в сухарі.
- Розігрійте сковорідку. Окрему тарілку викладіть паперовими рушниками.
- Покладіть котлети на сковороду. Готуйте приблизно дві з половиною хвилини, поки вони не стануть золотисто-коричневими і хрусткими знизу, злегка притискаючи котлети. Якщо на сковорідці утворюються гарячі плями або якщо олія збирається по краях, легенько потрясіть сковорідку, щоб перемішати її.
- Перевертайте котлети виделкою (щипці можуть зруйнувати паніровку); смажте, доки м'ясо не стане твердим, а друга сторона не набуде золотисто-коричневого кольору та хрусткої скоринки, 2-3 хвилини, зменшуючи вогонь, щоб паніровка не підгоріла.
- Перекладіть на тарілку. Подавайте теплими або кімнатної температури.
Нещодавно ми ділилися рецептом салату з курячою печінкою та огірками.
Джерело:
The Washington Post
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні