Печінковий торт з особливою ноткою: готуємо неймовірно ніжну страву
У результаті ви будете насолоджуватися неймовірно апетитною стравою

Готуємо печінковий торт/Фото: скрін відео Вікторії Панасюк
Пропонуємо приготувати особливо ніжний та смачний печінковий торт із солодкою ноткою. Що для цього потрібно – у матеріалі.
Інгредієнти
- 900 г очищеної курячої печінки
- 2 середніх цибулини
- 3 яйця
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. цукру
- чорний перець
- 4 ст.л. борошна
- 220-250 мл молока
- 2 ст.л. олії
Для начинки
- 1 велика морквина
- 3 середніх цибульки
- 500 г майонезу
- часник за бажанням
Спосіб приготування
Запечений хек у маринаді: покроковий рецепт приготування з відео
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні