ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашній сальтисон із свинячої рульки та курячої грудки

Рецепти 10:40 - 29 лютого 2024

Вам сподобається його натуральний смак

Домашній сальтисон із свинячої рульки та курячої грудки

Фото з pexels.com

Домашній сальтисон має чудовий смак та аромат. Ви можете використовувати його для буребродів або їсти як самостійну страву.

Що треба:

  • свиняча рулька — 500 г
  • куряча грудка — 300 г
  • цибуля — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • лавровий лист — 3 шт.
  • чорний перець — 5 горошин
  • сіль — 1 ст. л
  • желатин —10 г
  • часник — 3-4 зубчики
  • червона паприка — на свій смак

Приготування:

У каструлю покладіть свинячу рульку, курячу грудку, цибулю, моркву, лавровий лист, перець горошком і сіль. Залийте все холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання накрийте кришкою та варіть 3.5 години.

Готове м’ясо дістаньте з каструлі, видаліть з нього усі кістки, шкіру. М'ясо порвіть на волокна, додайте часник, червоний перець.

Бульйон влийте у миску, додайте желатин, перемішайте і дайте желатину трохи постояти. Влийте рідину у м'ясо і ретельно перемішайте.

У пляшці відріжте шийку, викладіть у неї м'ясо, утрамбуйте і поставте в холодильник на ніч.

Раніше ми писали про те, як приготувати сирні палички з зеленню.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин