Домашній сальтисон із свинячої рульки та курячої грудки
Вам сподобається його натуральний смак

Фото з pexels.com
Домашній сальтисон має чудовий смак та аромат. Ви можете використовувати його для буребродів або їсти як самостійну страву.
Що треба:
- свиняча рулька — 500 г
- куряча грудка — 300 г
- цибуля — 1 шт.
- морква — 1 шт.
- лавровий лист — 3 шт.
- чорний перець — 5 горошин
- сіль — 1 ст. л
- желатин —10 г
- часник — 3-4 зубчики
- червона паприка — на свій смак
Приготування:
У каструлю покладіть свинячу рульку, курячу грудку, цибулю, моркву, лавровий лист, перець горошком і сіль. Залийте все холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання накрийте кришкою та варіть 3.5 години.
Готове м’ясо дістаньте з каструлі, видаліть з нього усі кістки, шкіру. М'ясо порвіть на волокна, додайте часник, червоний перець.
Бульйон влийте у миску, додайте желатин, перемішайте і дайте желатину трохи постояти. Влийте рідину у м'ясо і ретельно перемішайте.
У пляшці відріжте шийку, викладіть у неї м'ясо, утрамбуйте і поставте в холодильник на ніч.
Раніше ми писали про те, як приготувати сирні палички з зеленню.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!