Рум’яна картопля з часниковим маслом
Аромат цієї страви неперевершений

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Запечена картопля з часниковим маслом підійде в якості обіду або вечері.
Що треба:
- Картопля – 8 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кріп - 1 пучок
- Вершкове масло – 30 гр.
- Рослинна олія
- Сіль
Приготування:
Добре промийте картоплю. Розріжте середину навхрест і відваріть в мундирі до напівготовності, хвилин 10. Злийте воду і остудіть картоплю.
Змастіть кожну картоплину олією і покладіть у форму. Запікайте в духовці 20-25 хвилин за температури 180 градусів.
Поріжте дрібно кріп, видавіть через прес часник і м'яке вершкове масло. Кріп, часник, вершкове масло добре перемішайте, посоліть за смаком. Покладіть у середину кожної запеченої картоплі, доки та ще гаряча.
Раніше ми писали, як приготувати чкмерулі з курки у вершковому соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!