ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рум’яна картопля з часниковим маслом

Рецепти 18:48 - 01 березня 2024

Аромат цієї страви неперевершений

Рум’яна картопля з часниковим маслом

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти

Запечена картопля з часниковим маслом підійде в якості обіду або вечері.

Що треба:

  • Картопля – 8 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп - 1 пучок
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Рослинна олія
  • Сіль

Приготування:

Добре промийте картоплю. Розріжте середину навхрест і відваріть в мундирі до напівготовності, хвилин 10. Злийте воду і остудіть картоплю.

Змастіть кожну картоплину олією і покладіть у форму. Запікайте в духовці 20-25 хвилин за температури 180 градусів.

Поріжте дрібно кріп, видавіть через прес часник і м'яке вершкове масло. Кріп, часник, вершкове масло добре перемішайте, посоліть за смаком. Покладіть у середину кожної запеченої картоплі, доки та ще гаряча.

Раніше ми писали, як приготувати чкмерулі з курки у вершковому соусі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин