ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сніданок з дитинства: рецепт пухких та ніжних сирників

Рецепти 08:32 - 03 березня 2024

Смачний рецепт сирників на всі випадки життя

Сніданок з дитинства: рецепт пухких та ніжних сирників

Сирники родом із дитинства/Фото: Bing

Сирники — це не просто страва, а справжня кулінарна класика, що родом з дитинства. Пишні, рум'яні, з ніжним сирним ароматом, вони тануть у роті, даруючи незабутнє смакове задоволення.

Пропонуємо цікавий та простий рецепт ідеальних сирників на сніданок.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (краще магазинного, жирністю 5-9%);
  • 1 яйце;
  • 5 ст. л. цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 5 ст. л. манної крупи;
  • 4-5 ст. л. борошна;
  • 1-2 ч. л. розпушувача.

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
  2. Сформуйте кульки, трохи їх розплющте і за допомогою стакана або ножа надайте форму шайби.
  3. Обсмажте сирники на сковороді з обох боків до золотистого кольору.

Соус:

  • 100-150 г сиру маскарпоне;
  • 50 мл вершків (або молока);
  • 2 ст. л. цукру.

Збийте маскарпоне з вершками та цукром до однорідної маси. Додайте перебиті блендером фрукти (наприклад, заморожену полуницю) і перемішайте.

Особливість цього рецепту:

Більше манки та борошна, ніж у класичних рецептах, робить сирники схожими на пишні оладки, що особливо подобається дітям.

Щоб сирники не розпадалися під час смаження, дайте сирній масі трохи "відпочити" в холодильнику 15-20 хвилин.

Спробуйте приготувати сосиски в тісті з сиром за 30 хвилин.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин