ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром

Рецепти 10:08 - 04 березня 2024

Цей рецепт стане вашим улюбленим

Запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром

Фото з pexels.com

Млинці, запечені під соусом, виходять дуже соковитими. В кожному шматочку море задоволення.

Що треба:

  • 10-12 готових млинців (готуйте за своїм улюбленим рецептом)
  • 450 грамів відвареного курячого філе
  • 450 грамів шампіньйонів
  • 1 велика або 2 середні цибулі
  • 25 грамів вершкового масла + трішки олії
  • 200 грамів вершкового сиру
  • сік половини лимона
  • сіль та перець за смаком
  • 100г твердого сиру

Соус бешамель:

  • 20 грамів вершкового масла
  • 20 грамів борошна
  • 500 мл молока
  • сіль та перець за смаком
  • 0,25 ч.л меленого мускатного горіха

Приготування:

Почніть з начинки: наріжте цибулю на кубики (не дуже маленькі). На сковорідці нагрійте вершкове масло та олію, додайте цибулю і обсмажуйте 5 хвилин. В цей час подрібніть гриби, додайте до цибулі і смажте ще 10-15 хвилин. Далі додайте сік лимону, вершковий сир, сіль, мелений перець та перемішайте.

Поріжте кубиком відварене філе. Змішайте його з обсмаженими грибами з цибулею. Сир натріть на тертку.

Приготуйте соус бешамель. Для цього в каструлі розтопіть вершкове масло та всипте борошно. Смажте постійно помішуючи 3 хвилини. Влийте молоко та варіть до помітного загустіння. Мішайте постійно, варіть на середньому нагріві. Додайте сіль, перець, мускатний горіх та варіть ще хвилин 3-4.

Розігрійте духовку до 180 градусів.

Візьміть форму для запікання. Влийте на дно половину соусу бешамель. Скрутіть млинці з начинкою і викладіть їх у форму. Зверху розподіліть другу порцію соусу бешамель і висипте натертий сир. Запікайте 15-20 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці з цвітною капустою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин