Запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром
Цей рецепт стане вашим улюбленим

Фото з pexels.com
Млинці, запечені під соусом, виходять дуже соковитими. В кожному шматочку море задоволення.
Що треба:
- 10-12 готових млинців (готуйте за своїм улюбленим рецептом)
- 450 грамів відвареного курячого філе
- 450 грамів шампіньйонів
- 1 велика або 2 середні цибулі
- 25 грамів вершкового масла + трішки олії
- 200 грамів вершкового сиру
- сік половини лимона
- сіль та перець за смаком
- 100г твердого сиру
Соус бешамель:
- 20 грамів вершкового масла
- 20 грамів борошна
- 500 мл молока
- сіль та перець за смаком
- 0,25 ч.л меленого мускатного горіха
Приготування:
Почніть з начинки: наріжте цибулю на кубики (не дуже маленькі). На сковорідці нагрійте вершкове масло та олію, додайте цибулю і обсмажуйте 5 хвилин. В цей час подрібніть гриби, додайте до цибулі і смажте ще 10-15 хвилин. Далі додайте сік лимону, вершковий сир, сіль, мелений перець та перемішайте.
Поріжте кубиком відварене філе. Змішайте його з обсмаженими грибами з цибулею. Сир натріть на тертку.
Приготуйте соус бешамель. Для цього в каструлі розтопіть вершкове масло та всипте борошно. Смажте постійно помішуючи 3 хвилини. Влийте молоко та варіть до помітного загустіння. Мішайте постійно, варіть на середньому нагріві. Додайте сіль, перець, мускатний горіх та варіть ще хвилин 3-4.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Візьміть форму для запікання. Влийте на дно половину соусу бешамель. Скрутіть млинці з начинкою і викладіть їх у форму. Зверху розподіліть другу порцію соусу бешамель і висипте натертий сир. Запікайте 15-20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці з цвітною капустою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!