ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печінковий торт: симфонія смаку та простоти

Рецепти 10:44 - 04 березня 2024

Ідеальна закуска для будь-якого випадку

Печінковий торт: симфонія смаку та простоти

Печінковий торт / Фото: freepik.com

Смачний, ситний, елегантний – печінковий торт стане окрасою будь-якого столу. Його легко готувати, а результат завжди вражає. Між коржами можна викласти улюблені овочі, зелень, гриби, що робить цю страву не лише апетитною, але й корисною.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Печінка – 600 г
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Мускатний горіх – дрібка
  • Перець, сіль – 1 ч. л.

Між шарами:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль, цукор, перець.

Соус:

  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль, перець, паприка.

Приготування:

  1. Печінку промити, очистити від плівок, нарізати шматочками. Збити блендером з яйцями, сметаною, борошном, сіллю, перцем та мускатним горіхом.
  2. Смажити млинці на сковороді з олією.
  3. Цибулю подрібнити, моркву натерти. Обсмажити на олії 7-10 хвилин, додати сіль, перець, цукор.
  4. Змастити млинці соусом (змішати майонез, сметану, часник, сіль, перець та паприку), викласти морквяно-цибулеву суміш.
  5. Прикрасити торт тертим яєчним білком (зверху) та жовтком (посередині). Дати настоятися в холодильнику 2 години.

Спробуйте приготувати – і ви будете приємно вражені!

Рекомендуємо спробувати, запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром.

Джерело: valerikiry

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин