Печінковий торт: симфонія смаку та простоти
Ідеальна закуска для будь-якого випадку

Печінковий торт / Фото: freepik.com
Смачний, ситний, елегантний – печінковий торт стане окрасою будь-якого столу. Його легко готувати, а результат завжди вражає. Між коржами можна викласти улюблені овочі, зелень, гриби, що робить цю страву не лише апетитною, але й корисною.
Інгредієнти:
Для млинців:
- Печінка – 600 г
- Сметана – 3 ст. л.
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Яйця – 3 шт.
- Мускатний горіх – дрібка
- Перець, сіль – 1 ч. л.
Між шарами:
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Сіль, цукор, перець.
Соус:
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 5 ст. л.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль, перець, паприка.
Приготування:
- Печінку промити, очистити від плівок, нарізати шматочками. Збити блендером з яйцями, сметаною, борошном, сіллю, перцем та мускатним горіхом.
- Смажити млинці на сковороді з олією.
- Цибулю подрібнити, моркву натерти. Обсмажити на олії 7-10 хвилин, додати сіль, перець, цукор.
- Змастити млинці соусом (змішати майонез, сметану, часник, сіль, перець та паприку), викласти морквяно-цибулеву суміш.
- Прикрасити торт тертим яєчним білком (зверху) та жовтком (посередині). Дати настоятися в холодильнику 2 години.
Спробуйте приготувати – і ви будете приємно вражені!
Рекомендуємо спробувати, запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром.
Джерело:
valerikiry
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні