Як з львівської "Реберні": реберця, приготовані на грилі
З приправ використовуємо гірчицю, мед, копчену паприку

Фото з pexels.com
Ці реберця закохають в себе. Добре просмажені, з пікантним смаком вони манитимуть вас до тарілки.
Що треба:
- ребра свині — 1,5 кг
- сіль — 5 грамів
- часник сухий — 5 грамів
- перець — за смаком
- мед — 1 ст. л
- гірчиця — 1 ст. л
- паприка копчена — 10 грамів
- соєвий соус — 40 грамів
Приготування:
Виберіть достатньо тонкі ребра, щоб на них не було занадто багато м’яса та жиру. Посоліть їх, додайте сухий часник та перець. Солі не має бути багато, адже ви додаватимете потім маринад з соєвим соусом.
Додайте трохи олії, гарненько обітріть ним м'ясо та відкладаємо у сторону відпочити. Тим часом зробіть маринад. Гірчицю, мед, копчену паприку та соєвий соус перемішайте до однорідної маси.
Поставте ребра у духовку у режимі гриль та конвекція. Або просто на гриль при 180 градусах. Печіть 25 хвилин, після цього дістаньте, обмажте маринадом з однієї сторони, знову відправте у духовку на 15 хвилин. Дістаньте, обмажте маринадом вже з іншого боку. І знову в духовку на 15 хвилин. Подавайте з соусом барбекю.
Раніше ми писали про те, як приготувати запечені млинці з куркою і грибами під соусом бешамель та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!