ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно ніжний смак: паста з креветкам у вершково-сирному соусі

Рецепти 07:05 - 09 березня 2024

Цікавий варіант пасти з креветками

Паста з креветкам у вершково-сирному соусі

Паста з креветкам у вершково-сирному соусі / Фото: Bing

Ця паста здивує ніжним смаком та цікавою родзинкою – креветками. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Що потрібно:

  • 250 г макарон
  • 1 ст л олії
  • 30 г вершкового масла
  • 250 г креветок (очищених, розморожених)
  • 1-2 зуб часника
  • шпинат
  • 250 мл вершків 20%
  • сіль, перець за смаком
  • 40-50 г пармезану

Приготування:

  1. На розігріту сковорідку додаємо олію, вершкове масло, подрібнений часник і очищені креветки. Трішки обсмажуємо. Час обсмажування залежить від того, які креветки ви використовуєте варені чи сирі.
  2. Додаємо шпинат і тушкуємо приблизно 1 хвилину. Додаємо сіль, перець, вливаємо вершки і додаємо натертий пармезан. На малому вогні доводимо соус до загустіння, приблизно 1-2 хвилини після закипання.
  3. Макарони відварюємо в підсоленій воді і перекладаємо в соус. Також додаємо трішки води, в якій варилася макарони. Перемішуємо і тушкуємо ще 1-2 хвилинки.
  4. Готову пасту посипаємо пармезаном і зеленню.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом котлет з крабових паличок, яєць та сиру.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин