Неймовірно ніжний смак: паста з креветкам у вершково-сирному соусі
Цікавий варіант пасти з креветками

Паста з креветкам у вершково-сирному соусі / Фото: Bing
Ця паста здивує ніжним смаком та цікавою родзинкою – креветками. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Що потрібно:
- 250 г макарон
- 1 ст л олії
- 30 г вершкового масла
- 250 г креветок (очищених, розморожених)
- 1-2 зуб часника
- шпинат
- 250 мл вершків 20%
- сіль, перець за смаком
- 40-50 г пармезану
Приготування:
- На розігріту сковорідку додаємо олію, вершкове масло, подрібнений часник і очищені креветки. Трішки обсмажуємо. Час обсмажування залежить від того, які креветки ви використовуєте варені чи сирі.
- Додаємо шпинат і тушкуємо приблизно 1 хвилину. Додаємо сіль, перець, вливаємо вершки і додаємо натертий пармезан. На малому вогні доводимо соус до загустіння, приблизно 1-2 хвилини після закипання.
- Макарони відварюємо в підсоленій воді і перекладаємо в соус. Також додаємо трішки води, в якій варилася макарони. Перемішуємо і тушкуємо ще 1-2 хвилинки.
- Готову пасту посипаємо пармезаном і зеленню.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом котлет з крабових паличок, яєць та сиру.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні