ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

І на кожен день, і на свято: рецепт салату з курячою печінкою

Рецепти 13:48 - 11 березня 2024

Надзвичайно смачна страва

І на кожен день, і на свято: рецепт салату з курячою печінкою

Рецепт салату з курячою печінкою / Фото: Pixabay

Рекомендуємо спробувати цей салат. Його можна вживати як кожного дня, так і готувати для святкового столу.

Вам знадобиться:

  • 300 г курячої печінки
  • банка консервованої червоної квасолі
  • середня червона цибулина
  • 3 яйця
  • 5-6 консервованих огірків
  • столова ложка білого винного оцту
  • 3 столових ложки рослинної олії
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Печінку промийте та обріжте плівки та жир. Відваріть печінку та яйця в підсоленій воді протягом 8 хвилин після закипання.
  2. Дістаньте з води очистьте яйця та охолодіть печінку.
  3. Цибулю наріжте півкільцями, полийте оцтом та маринуйте протягом 10 хвилин.
  4. У глибоку миску покладіть цибулю та промиту квасолю. Наріжте яйця, огірки та печінку й додайте в миску.
  5. Додайте сіль, перець та заправте олією. Перемішайте.

Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих голубців.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин