І на кожен день, і на свято: рецепт салату з курячою печінкою
Надзвичайно смачна страва

Рецепт салату з курячою печінкою / Фото: Pixabay
Рекомендуємо спробувати цей салат. Його можна вживати як кожного дня, так і готувати для святкового столу.
Вам знадобиться:
- 300 г курячої печінки
- банка консервованої червоної квасолі
- середня червона цибулина
- 3 яйця
- 5-6 консервованих огірків
- столова ложка білого винного оцту
- 3 столових ложки рослинної олії
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Печінку промийте та обріжте плівки та жир. Відваріть печінку та яйця в підсоленій воді протягом 8 хвилин після закипання.
- Дістаньте з води очистьте яйця та охолодіть печінку.
- Цибулю наріжте півкільцями, полийте оцтом та маринуйте протягом 10 хвилин.
- У глибоку миску покладіть цибулю та промиту квасолю. Наріжте яйця, огірки та печінку й додайте в миску.
- Додайте сіль, перець та заправте олією. Перемішайте.
Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих голубців.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні