ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пиріжки без дріжджів: швидкі, ситні та апетитні

Рецепти 19:11 - 11 березня 2024

Смачні та рум'яні пиріжки без дріжджів - це легко!

Піріжки без дріжджів: швидкі, ситні та апетитні

Піріжки без дріжджів / Фото: pexels.com

Цей рецепт не потребує багато часу, а результат завжди тішить м'якістю, ароматом та ситною начинкою.

Інгредієнти:

  • Тепла вода - 200 мл
  • Борошно - 450-500 г
  • Рослинна олія - 150 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Начинка за смаком (у мене картопля з грибами)
  • Для змащування: жовток або заварка чорного чаю

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти для тіста. Замісіть м'яке та еластичне тісто.
  2. Дайте тісту відпочити 15 хвилин.
  3. Розкачайте тісто тонко (до піврозорості).
  4. Викладіть начинку та сформуйте пиріжки.
  5. За бажанням, присипте пиріжки кунжутом.
  6. Випікайте в розігрітій до 200°C духовці 30-35 хвилин.
  7. Змастіть пиріжки жовтком або заваркою чорного чаю для рум'яної скоринки.
  8. Смачні та ароматні пиріжки без дріжджів готові!

Їх можна їсти як гарячими, так і холодними.

Порада:

  • Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти на ваш смак: м'ясо, капусту, сир, ягоди тощо.
  • Щоб пиріжки вийшли м'якими, не переборщіть з борошном.
  • Замість жовтка для змащування можна використовувати заварку чорного чаю. Це додасть пиріжкам красивого золотистого кольору.

Смачного!

Простий рецепт ніжної намазки.

Джерело: valerikiry

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин