ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Захочете приготувати ще і ще: смачний курячий рулетик з мінімумом інгредієнтів і часу

Рецепти 16:25 - 17 березня 2024

Цей курячий рулет готується швидко і легко, та стає улюбленим завдячи ніжному смаку

Смачний курячий рулетик

Смачний курячий рулетик / Фото:Instagram @iriska_dimitrova

Доповнити святковий стіл чи урізнмоанітнити щоденне меню? Цей рулетик справиться з будь-яким з завдань! Готувати будемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 5 курячих стегон
  • сіль, чорний перець
  • 0,5 ч л сушеного часнику
  • 1,5-2 ст л діжонської гірчиці
  • 6 пластинок шинки (балика)

Приготування:

  1. З курячого стегна знімаємо шкіру і відділяємо кістку. Отримуємо філе.
  2. До філе стегна додаємо сіль, чорний перець, сушений часник і діжонську гірчицю Добре перемішуємо.
  3. На рукав для запікання в 1 шар внахлест викладаємо шкірку, зверху також внахлест викладаємо філе стегна.
  4. Далі викладаємо шинку і за допомогою рукава для запікання загортаємо рулет. Щільно загортаємо в рукав для запікання і зав’язуємо краї.
  5. Перекладаємо форму для запікання і зверху накриваємо фольгою запікаємо при температурі 200 ° 1 годину 20 хвилин. Готовий рулет добре охолоджуємо.
  6. Для того щоб рулет тримав ідеальну форму можна гарячий рулет загорнути щільно у 2 шари фольги, надати йому необхідну форму і в такому вигляді охолоджувати.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом цукерок з інгредієнтів, які знайдуться у кожного.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин