Захочете приготувати ще і ще: смачний курячий рулетик з мінімумом інгредієнтів і часу
Цей курячий рулет готується швидко і легко, та стає улюбленим завдячи ніжному смаку

Смачний курячий рулетик / Фото:Instagram @iriska_dimitrova
Доповнити святковий стіл чи урізнмоанітнити щоденне меню? Цей рулетик справиться з будь-яким з завдань! Готувати будемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 5 курячих стегон
- сіль, чорний перець
- 0,5 ч л сушеного часнику
- 1,5-2 ст л діжонської гірчиці
- 6 пластинок шинки (балика)
Приготування:
- З курячого стегна знімаємо шкіру і відділяємо кістку. Отримуємо філе.
- До філе стегна додаємо сіль, чорний перець, сушений часник і діжонську гірчицю Добре перемішуємо.
- На рукав для запікання в 1 шар внахлест викладаємо шкірку, зверху також внахлест викладаємо філе стегна.
- Далі викладаємо шинку і за допомогою рукава для запікання загортаємо рулет. Щільно загортаємо в рукав для запікання і зав’язуємо краї.
- Перекладаємо форму для запікання і зверху накриваємо фольгою запікаємо при температурі 200 ° 1 годину 20 хвилин. Готовий рулет добре охолоджуємо.
- Для того щоб рулет тримав ідеальну форму можна гарячий рулет загорнути щільно у 2 шари фольги, надати йому необхідну форму і в такому вигляді охолоджувати.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом цукерок з інгредієнтів, які знайдуться у кожного.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні