Смачно і дієтично: вівсяне печиво без цукру та борошна
Легкий рецепт дієтичного смачного печива за кілька хвилин

Вівсяне печиво без цукру та борошна / Фото: Bing
Це печиво підійде в якості малокалорійного десерту, чи перекусу на роботі. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 1 ст л сметани з гіркою
- 100 г вівсяних пластівців
- 40 г родзинок
- 40 г кураги
- 1/3 ч л соди
Приготування:
- Вівсяні пластівці подрібнюємо у блендері. Курагу нарізаємо кубиком.
- Яйце збиваємо зі сметаною до однорідної консистенції, додаємо соду, вівсяні пластівці, курагу і родзинки.
- Замішуємо густе тісто.
- Мокрими руками формуємо печиво, перекладаємо у форму застелене пергаментом і запікаємо 20 – 25 хвилин при температурі 180 °.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом сирної запіканки за 5 хвилин.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні