Смачне рибне суфле за 30 хвилин: рецепт для гурманів
Спробуйте приготувати рибне суфле за цим рецептом і ви будете приємно здивовані

Рибне суфле / Фото: pexels.com
Хочете приготувати незвичайну та апетитну страву з риби? Спробуйте зробити ніжне та ароматне суфле! З якісною консервою сардин результат буде бездоганним.
Інгредієнти:
- 1 банка консерви сардин
- 5 яєць
- 1 цибулина
- Сіль, перець за смаком
- 2 столові ложки манної крупи
Приготування:
- Обсмажте цибулю на сковороді до золотистого кольору.
- Збийте яйця виделкою, додайте сіль, перець, обсмажену цибулю, манну крупу.
- Подрібніть консерву виделкою і додайте до яєчної суміші. Ретельно перемішайте.
- Викладіть масу у форму для випічки, застелену силіконізованим пергаментом.
- Випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 25 хвилин.
Порада:
Для більш насиченого смаку можна додати до суфле тертий сир, зелень або овочі.
Суфле можна подавати як гарячою, так і холодною.
Смачного!
Джерело:
valerikiry
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні